Proiectat pentru Internet of Things

Metoda conventionala de implementare a punctelor de acces subtiri legate de controlerele centrale se distruge sub sarcina BYOD si a aplicatiilor mobile. Exacerband problema sunt noile standarde wireless, cum ar fi 802.11ac, care pot furniza de 3-5 ori sau mai mult decât cele de 802.11n in materie de viteza.

Accesibil, Construit sa reziste, Usor de instalat, intretinut si utilizat, pentru ca reteaua Dvs. Wi-Fi sa poata creste odata cu nevoile Dvs.

Proiectat pentru cereri in timp real

Singurul WI-FI special conceput pentru cererile IN timp real ale unei lumi All-Wireless.
Pe masura ce dispozitivele mobile continua sa suporte 5GHZ, antenele din platformele Xirrus pot fi configurate pentru functionarea simultana in banda de 5GHZ – e suficient un click pentru un boost de performanta!


Usor de folosit

Platforma Xirrus combina hardware-ul si software-ul puternic intr-o soluție ușor de utilizat, care ofera cea mai buna valoare și performanta in industrie.


Capacitate Modulara

Pur si simplu adauga modelule APS pentru a adauga capacitate – se adapteaza la afacerea ta – de la 2 la 16 ANTENE – doar XIRRUS livreaza WI-FI la dimensiunea corecta.


Performante Prvizibile in Aplicatii

Performante prezivibile in aplicatii – prioritizare aplicatii critice – Dispozitii si configurari ultra rapide – BYOD, acces rapid și ușor WI-FI pentru orice dispozitiv (inclusiv IOT) – XIRRUS EASYPASS –

Cu doar cateva clicuri si fara experienta in IT, oaspetii se pot înscrie automat, iar angajații pot să se conecteze la reteaua Wi-Fi a companiei dvs. de pe orice dispozitiv personal fara a avea nevoie de cunoastiinte tehnice si fără a fi nevoie de instalarea de certificate sau de instalarea aplicațiilor pe dispozitivele personale.
În plus, niciun efort pentru dispozitivele IoT la conectare.

 

Incearca un punct de Acces XIRRUS Gratis!