Business Wi-Fi 6

Enterprise WiFi

Bytenet Managed WiFi solutie perfromanta pentru companii bazate pe tehnologii Wifi de la Cambium, Xirrus, Aerohive, Aruba, Cisco si altii. Configurate si instalate conform cerintelor tale.

Smart wireless

Fiabilitate, securitate, mobilitate si scalabilitate de la sute la mii de utilizatori. Administrare de la distanta, functii analitice avansate, integrare IoT, BYOD si altele.

Security & Compliance

Reteaua ta WiFi va fi sigura si in conformitate cu standardele in vigoare: HIPAA, PCI si GDPR

Costuri reduse

Cu Bytenet Managed WiFi ai investiții inițiale minime. Beneficiezi de conexiuni de date prin Wi-Fi  fără a investi în infrastructură proprie, cablare sau mentenantă platind doar abonament lunar. Disponibilitate si suport tehnic 24/7 x 365

Peste 15 ani experienta, mii de utilizatori multumiti

Bytenet Consulting ofera in prezent business WIFI impreuna cu servicii de administrare si suport tehnic 24/7 pentru infrastructuri cu mii de dispozitive conectate simultan pentru diversi clienti din diferite industrii.

Din perspectiva punerii in aplicare, oferim solutia noastra de gestionare WLAN in functie de preferinte, cum ar fi managementul cloud-ului WiFi sau gestionarea privata WiFi (On-Premise), gestionate proactiv si intretinute de specialistii nostri.

Bytenet iti vine in ajutor cu serviciul Managed WiFi prin oferirea de infrastructuri Wi-Fi si de retea complete sub forma de abonament lunar ce includ mentenanta si suport tehnic astfel incat sa corespunda cerintelor de exploatare in parametrii optimi.

Solutiile enterprise WiFi sunt oferite in urma parteneriatelor incheiate cu producatori de top consacrati: Cambium, Mist, Xirrus, Cisco, Ruckus, Aruba , HP  si altii.

CONTACTATI-NE DACA DORITI SA IMPLEMENTATI O INFRASTRUCTURA DE RETEA USOR DE EXTINS, SIGURA SI FIABILA WI-FI GATA SA ATINGA STANDARDELE ACTUALE SI ULTERIOARE ALE TEHNOLOGIEI WIRELESS.
SERVICII ADMINISTRATE PENTRU WI-FI, NETWORKING SI DISPOZITIVE HIGH DENSITY WI-FI, 802.11AC,802.11 AX, WIFI- 6, HOTSPOT, CONTROLUL ACCESULUI WIRELESS, CONTROLUL APLICATIILOR, GESTIONAREA ACCESULUI CLIENTILOR, SERVICII DE LOCALIZARE IN TIMP REAL RTLS, GESTIONAREA DISPOZITIVELOR MOBILE, INTEGRAREA M2M, Iot