Platforma ERA-ERP este o aplicatie software modulara si personalizabila pentru alocarea resurselor companiilor mijlocii si mari, pentru TOATE INDUSTRIILE, care inteleg ca excelenta in afaceri incepe cu definirea unor strategii coerente, bazate pe alegerea corecta a proceselor, implementarea si, cel mai important , monitorizarea acestora.

„Economii de costuri, personalizabile, usor de inteles, usor de utilizat, fara riscuri pentru vanzator, fara costuri ascunse, fara preturi mari. Solutii software pentru managementul afacerilor ERP pentru toate industriile.”

Arhitectura a fost conceputa prin studierea activitatii zilnice a mai multor companii cu diferite modele de afaceri internationale.
In afara de alti furnizori populari, personalizarea noastra de platforma ofera o intelegere logica si usor de utilizat pentru toti angajatii unei companii, fara a fi nevoie de un proces de pregatire si acomodare lung si costisitor ca pentru alt mod nou de lucru.

Un alt aspect important al unei arhitecturi logice, asa cum este descris mai sus, este timpul foarte scurt de procesare a documentelor / proceselor, care reprezinta factorul de conducere pentru cresterea productivitatii muncii, tradus in profitabilitatea crescuta a companiei.

Planificarea resurselor intreprinderii: VIZIONARE in functie de cerinta fluxului dvs. de afaceri, DESIGN, IMPLEMENTARE, MIGRARE date curente, FORMARE pentru personalul dvs, INTRETINERE si SUPORT.