Inchiriere Wi-Fi, Wireless Pentru:

Intalniri de afaceri

Evenimente Corporate

Competitii sportive

Spectacole

Evenimente indoor

Evenimente Outdoor

Conferinte

Expozitii

Internet, WiFi, Wireless pentru Evenimente speciale Indoor – Outdoor, Expozitii, Conferinte, Intilniri afaceri, Evenimente Corporate, Competitii Sportive, Spectacole

Furnizarea de servicii de date si Internet este un lucru usor de realizat dar furnizarea de servicii de calitate in spatiile cu o densitate mare a utilizatorilor cum ar fi evenimente sau targuri devine mai dificil de atins. Este nevoie de o echipa de specialisti cu experinta si cunostinte in domeniu si de echipamente ce pot indeplini cu succes cerintele tehnice pentru o experienta de succes.
Pentru a atinge acest obiectiv vom combina o serie de bune practici desprinse din ani de experienta, o echipa de ingineri de rețea de înaltă calificare, echipamente robuste IT și WiFi și un nivel ridicat a serviciilor.

 


Proiectare, implementare, management

Asiguram proiectare, implementare si gestionare, suport tehnic (on-site sau de la distanta).
Oferim spre inchiriere solutiile Wi-Fi, Wireless complete insotite de logistica si serviciile asociate pentru intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.
Aditional, asiguram si capacitate temporara mai mare de access la Internet prin intermediul partenerilor si furnizorilor cu prezenta locala.

Furnizam echipamentele necesare, implementam si asiguram training-ul personalului dvs in cazul in care se doreste achizitionarea solutiilor respective.

Fie ca sunteti in cautarea unei solutii temporare sau implementare definitiva, putem gestiona cu succes toate cerintele legate de infrastrucutra de retea si comunicatii de date pentru eveniment.

Implementare si inchiriere solutii Wireless WiFi, WiFi for Rent, Wireless WiFi indoor, outdoor, in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Cluj, Oradea, Timisoara, Arad, Constanta, Iasi, Bacau si toate regiunile din Romania si Europa de Est.