Solutii

Va oferim o mare diversitate de solutii Wi-Fi.

Wi-Fi

Wi-Fi

Va punem la dispozitie o gama variata de servicii Wi-FI, incepand cu solutii pentru SMB si terminand cu solutii pentru conferinte si evenimente de peste 1000 utilizatori.

Event_Solutions

Solutii WiFi pentru evenimente

Furnizarea de servicii de date si Internet este un lucru usor de realizat dar furnizarea de servicii de calitate in spatiile cu o densitate mare a utilizatorilor cum ar fi evenimente sau targuri devine mai dificil de atins.

ManagedWLAN

Managed WiFi

Bytenet Consulting ofera deja servicii de administrare pentru infrastructura LAN Wireless pentru infrastructuri cu peste 5000 de dispozitive simultane pentru diversi clienti si industrii.

Solutii_WiFi

Solutii Wi-Fi profesionale

ByteNET Consulting ofera echipamente Xirrus Wireless pentru solutii Wi-Fi temporare (Wi-Fi for rent), servicii instalare echipamente Xirrus Wireless indoor, Xirrus Wireless outdoor, design si implementare solutii Xirrus Wi-Fi.

Instalare_Rapida

Instalare Rapida Wi-Fi

Implementarea rapida si usoara a serviciului Wi-Fi, chiar si într-o zona extinsa, ce poate fi folosit de sute de utilizatori care utilizează un singur dispozitiv preconfigurat. RDK oferă o solutie wireless completa si portabila, cu tot ce este necesar pentru a crea o retea Wi-Fi în două minute.