Solutii

Va oferim o mare diversitate de solutii IT&C.

More

Mai Multe

Gestionare Dispozitive Mobile, Conferinte Video, Supraveghere Video si multe alte servicii pentru afacerea dumneavoastra.

Mobile_Management

Gestionare Dispozitive Mobile

Caracteristici cheie: Implementarea in masa a imaginilor independente de hardware ale unui sistem de referinta pentru sistemele noi si existente utilizand tehnologia Symantec Ghost

Unified_Comunications

Comunicare Unificata

Solutiile noastre bazate pe tehnologiile Shoretel se adreseaza companiilor mici pentru intreprinderi, care au o voce unica, o comunicare unificata si o foaie de parcurs pentru colaborare.

ERPA_2

Planificare Resurse Companii

Platforma ERA-ERP este o aplicatie software modulara si personalizabila pentru alocarea resurselor companiilor mijlocii si mari, pentru TOATE INDUSTRIILE.

Surveillance

Supraveghere Video

Lucram cu sisteme IP, hibride sau analogice. Solutiile noastre sunt compuse din Network Video Recorder (NVR), Recorder video digital sau Network Video Recorder (nod public sau privat) bazat pe nor pentru stocarea datelor achizitionate video.

Video

Videoconferinta

Solutiile de videoconferinta si teleprezenta Vidyo ofera posibilitatea construirii unei infrastructuri cu caracteristici unice fata de ceilalti vendori.